Zoeken naar:

People in line waiting for things to comeWoman with dogPeople in social houseMother with children playingKids with sled

Er zijn mensen, niet ver bij u vandaan, die het slechter hebben dan menig ander.
Reeds een groot aantal jaren worden er op vele plaatsen korte acties ontwikkeld om goed te doen aan een ander. Persoonlijk ben ik meerdere keren betrokken geweest bij een korte zendingsreis in het mooie Letland, u weet wel “Estland, Letland, Litouwen”. Tijdens deze korte zendingsreizen is mij duidelijk geworden dat, slechts 1 week menselijke hulp niet toereikend is voor de situatie waar mensen dagelijks in kunnen verblijven. Ook is me duidelijk geworden, dat armoede of geen uitzicht op een toekomst hebben, slechts een deur van mij verwijderd kan zijn.

Letland ligt op circa 1.900 kilometer afstand vanaf Nederland, Letland heeft minder dan 2 miljoen inwoners en is in veel gevallen uitzichtloos.
Investeren in mensen en producten is dus van levensbelang!

“Wanneer een van jullie tot armoede vervalt en zich niet kan handhaven, moet je hem bijstand verlenen, zoals je ook een vreemdeling zou helpen die bij je te gast is; je mag hem niet laten verkommeren” {Leviticus 25, 35}.

Ik leefde mijn leven, geen miljonair maar ook geen klachten, een plek om te werken en een plek om te wonen. Sinds 6 april 2012 bestaat er een nieuw bedrijf “Blakus otram!”, dit betekent “naast elkaar” of “zij aan zij”. Door te investeren in mensen en materialen, producten en diensten te verkopen, ontstaan er mogelijkheden om zij aan zij op een hoger niveau terecht te komen.

Ik nodig u uit om samen met mij verder te gaan!

Met respect en een groet, Siedo Westra
1

 

Vraag informatie aan!